tisdag 16 december 2014
Chokladfondue
200 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
50 g Smör
1. Skär upp frukerna i fina och lagom stora munsbitar
2. Koka upp grädden. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta sakta i grädden under omkörning.
3. Klicka i smöret och rör om hela tiden.
4. Häll upp i fonduegrytan
Att dippa:
Marshmallows
Jordgubbar
Ekologiska vindruvor
Apelsin
Ananas
Äpple
Topping: Nötter, Havssalt, Kokos.
Doppa och njut!
Serveras med fördel tillsammans med en kopp kaffe och en Strega eller Galliano.
Etiketter:
choklad,
chokladfondue,
ekologiskt,
Fondue,
fruker,
Giraffboet,
magiskt,
marshmallows,
nyttigt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar